Zdroj: https://www.zadany.cz/vse-o-podnikani/nejvetsi-chyba-u-lidi-kteri-chteji-zbohatnout  •  Vydáno: 26/7/2015  •  Autor: Tkim

Největší chyba u lidi, kteří chtějí zbohatnout

Největší chyba u lidi, kteří chtějí zbohatnoutUž celá léta se snažíte mít dobře, ale pořád něco děláte špatně? Tento článek Vám pomůže otevřít oči.

S úsměvem na tváři vám musím prozradit, kde děláte tu největší chybu.
Celou dobu se totiž honíte za uspokojením svých potřeb - skvělá dovolená, luxusní oblečení, nádherný auto. Všechny tyto věci pouze vytvářejí iluzi bohatství. Auto stárne a ztrácí na hodnotě, nepočítám to, když ho někde rozbijete, už druhý den po dovolené cítíte, že to není ono, oblečení za rok můžete vyhodit... Chápete to? Celou dobu se obklopujete věcmi určené ke spotřebě.

Pokud chcete být jednou opravdu bohatí, tak musíte investovat svůj čas a energii do budování aktiv. Aktiva ať už v podobě firmy, stavebního spoření, či pořízení svého domu jsou tou jedinou správnou cestou.Zajistí Vás i vaši rodinu i v případě, když se vám něco stane. Dům tu bude stát. Firma bude fungovat, peníze budou na účtu.

Aktiva poznáte podle toho, že jejich hodnota postupem času neklesá.  Ideálně roste.
Aktiva jsou například: starožitnosti, fungující firma, která nevyžaduje majitelovu přítomnost, dům, byt, stavební spoření, pozemek, autorská práva a další.

Pokud změníte své dosavadní myšlení, tak jednou budete opravdu bohatí.